منظور از کوچینگ سازمانی، پیاده سازی فرهنگ کوچینگ در سازمان ها با هدف افزایش و به حداکثر رساندن پتانسیل افراد شاغل در سازمان (در تمام سطوح و رده های سازمانی)، با استفاده از کوچینگ و ابزارها و صلاحیتهای آن می باشد. فرهنگ سازی و پیاده سازی کوچینگ در سازمان، روشها و فرآیندهای مختلفی را در برمی گیرد که می تواند از نیازسنجی تا ارزیابی اثربخشی کل فرآیند را شامل گردد. آشنایی با این مفاهیم و روشها میتواند کمک شایانی به کوچ هایی بنماید که علاقهمند هستند در قالب یک کوچ سازمانی مسیر خود را ادامه داده و خدمات خود را به صورت تخصصی و حرفه ای به شرکتها و سازمانها ارائه دهند.
کوچ سازمانی فردیست که علاوه بر تسلط کامل به مهارتهای کوچینگ در سطح حرفه ای، با مفاهیم فرهنگ، ساختار، استراتژی و اهداف سازمانی آشناست. توانایی اجرای کوچینگ فردی، گروهی و تیمی را داشته و متناسب با نیازهای سازمان، روشها و فرآیندهای کوچینگ متناسب را طراحی و اجرا نموده و در عین حال آموزشهای مورد نیاز را در این حوزه به سبک کوچینگی برگزار می کند. همچنین یک کوچ سازمانی متبحر باید مدلهای معتبر کوچینگ سازمانی را بشناسد تا بتواند فرهنگ کوچینگ را به درستی در سازمان پیاده کند.
این دوره ویژه کوچ هایی طراحی شده است که به مبحث کوچینگ سازمانی علاقه مند بوده و براساس این علاقه و همچنین تجربه و سوابق خود، قصد دارند به عنوان یک کوچ سازمانی فعالیت خود را ادامه داده و خدمات خود را به شرکتها و سازمان ها ارائه دهند.
علاقه مندان، در این دوره با فرایندها و روشهای فرهنگ سازی کوچینگ در سازمانها آشنا شده و انواع مختلف ارائه این خدمات را فرا خواهند گرفت، به نحوی که بتوانند پس از پایان دوره و اخذ مدرک، خود را به عنوان یک کوچ سازمانی به شرکتها و سازمانها معرفی نموده و خدمات خود را در این حوزه آغاز نمایند.